BOUWT ONMOGELIJK GOED IN GOOR

Wilt u zich graag thuis voelen in uw woning of heeft u een bouwbedrijf in Goor nodig die renovatiewerkzaamheden voor u uit kan voeren? Belangrijk is dat u zich kunt ontspannen na een lange werkdag, zonder dat u zich ergert aan onafgemaakte zaken. Ik, Patrick Rietman, ben zeer gedreven en gemotiveerd om ervoor te zorgen dat uw woning een plek wordt waar u echt wilt zijn. Ruim twintig jaar ben ik werkzaam in dit vak, waarbij ik sta voor veelzijdigheid, vakmanschap en kwaliteit.

DIRECT CONTACT?

ONZE DIENSTEN

VERBOUWING

Wilt u weten hoe u uw woning leefbaarder kunt maken? En op welke manier u de ruimte het beste kunt benutten? Ik geef u het juiste advies en transformeer uw woning naar een plek waar u zich helemaal thuis voelt en tot rust kan komen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Door middel van 3D visualisatie kan ik u uw woning opnieuw laten beleven.

RENOVATIE

Een renovatie kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Ik bied u de gewenste ondersteuning en pas de juiste manier toe van renoveren. Voorkomen is beter dan genezen, wat voor Patrick Rietman Bouwbedrijf Goor inhoudt dat renovatiewerkzaamheden beter van te voren kunnen worden uitgevoerd. Dit om verval van uw woning te voorkomen.

TIMMERWERK

Moet er op korte termijn een raam, kozijn of deur worden vervangen? U ontkomt er haast niet aan om regelmatig onderhoud aan uw woning te laten plegen. Ik kom graag bij u langs, ook voor het vervangen van enkel een raam of kozijn. Van A tot Z zonder zorgen bouwt Patrick Rietman Bouwbedrijf Borne onmogelijk goed. Of het nu gaat om draaivalramen of sierhekken, dit behoort allemaal tot de mogelijkheden.

NIEUWBOUW

Bij een nieuwbouwproject komt een hoop kijken. Al twintig jaar geef ik advies op het gebied van nieuwbouw. Dat u de kans heeft om een nieuwe woning te bouwen is fantastisch. Wilt u eerst zeker weten hoe uw ideeën zich vertalen in een ontwerp? Ik laat u door middel van verschillende visualisatie methoden zien hoe uw nieuwbouwwoning kan worden, nog voordat deze gebouwd gaat worden.


WATERONTHARDERS

Bij Patrick Rietman Bouwbedrijf Goor kunt u terecht voor waterontharders die zorgen voor kalkvrij water. In Nederland is de hardheid van het water relatief hoog, ook in het oosten van het land. Wilt u eens proeven hoe kalkvrij water smaakt? Kom dan eens bij ons langs!

Uw woning alvast beleven voordat deze daadwerkelijk gebouwd of verbouwd gaat worden? Dat is mogelijk bij Patrick Rietman Bouwbedrijf Enschede. Neem gerust contact met mij op wanneer u een ervaren partner nodig heeft op het gebied van bouw en utiliteitsbouw. U kunt mij bereiken op 06-50508262.

DUURZAAM THUIS TWENTE

Duurzaam Thuis Twente is een onafhankelijke stichting voor wooneigenaren die hun woning graag willen verduurzamen. Als bouwbedrijf in Goor zijn wij aangesloten bij deze stichting om men te helpen duurzame oplossingen toe te passen in en rond de woning.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op via 06-50508262 voor meer informatie over mijn diensten.

Klanten aan het woord
  • Patrick heeft voor ons de verbouwing gedaan nadat we deze woning hebben gekocht. Hij heeft ons goed en prettig geïnformeerd over de mogelijkheden–Fam. Schoon - Lulof, Borne

  • Door de 3D presentatie die Patrick heeft gemaakt in Revit van onze verbouwing hebben we een goed beeld gekregen van hoe het bouwwerk eruit kwam te zien.–Fam. Wools, Enschede

  • Bedankt voor de snelle reactie na de inbraak in onze woning. We zijn snel voortgeholpen met een offerte voor onze verzekering welke snel geaccepteerd werd waarna de schade ook snel is gerepareerd.–Dhr. Bouwhuis, Haaksbergen

  • Voor de reparatie van de verrotte kozijnen moet je bij Patrick zijn, ze zijn snel en vakkundig vervangen. Blij mee!–Dhr. Bouwmeester, Haaksbergen